Milli Maçta bozkurt işareti yaparak men cezası alan Merih Demiral kimdir? İşte Merih Demiral’ın kariyeri…

5 Mart 1998 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Stoper mevkisinde görev yapan Demiral, güçlü fiziği ve hava hakimiyetiyle tanınmaktadır. İşte Merih Demiral hakkında daha fazla bilgi…

KULÜP KARİYERİ

Kocaelispor ve Fenerbahçe Altyapısı: Futbola Kocaelispor altyapısında başlayan Demiral, daha sonra Fenerbahçe'nin altyapısına katıldı.

Alcanenense ve Sporting CP: İlk profesyonel sözleşmesini Portekiz'in Alcanenense takımıyla imzaladı. Daha sonra Sporting CP B takımına transfer oldu.

Alanyaspor ve Sassuolo: Türkiye'ye dönen Demiral, Süper Lig takımlarından Alanyaspor'da forma giydi. 2019'da İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya transfer oldu.

Juventus: Sassuolo'daki başarılı performansı sayesinde, aynı yıl Juventus'a transfer oldu. Juventus'ta geçirdiği süre zarfında önemli maçlarda görev aldı.

Atalanta: 2021 yılında Atalanta'ya kiralık olarak transfer oldu ve burada da başarılı performans sergiledi.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye U21 ve A Milli Takımı: Türkiye'nin genç milli takımlarında oynadıktan sonra, A Milli Takım'da da forma giymeye başladı. İlk A milli maçına 2018 yılında çıktı ve o zamandan beri milli takımın önemli oyuncularından biri oldu.

Editör: Habererk Haber Merkezi