İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Operasyonu sırasında bir üs bölgesine yapılan saldırı sonucu 9 askerin şehit olması üzerine bir açıklama yaptı.

Bahçeli, terör örgütü PKK/KCK’nın kaynağında durdurulması ve yok edilmesi gerektiğini, bu çerçevede yürütülen Pençe-Kilit Harekatı’nda bir üssümüze yapılan saldırıda 9 askerin şehit olduğunu, 16 askerin ise yaralandığını belirtti. Şehitlerin kanlarının yerde kalmayacağını ve hesabının sorulacağını ifade etti.

Bahçeli, PKK/YPG/PYD gibi terör örgütleriyle iş birliği yapan siyasi ve sivil toplum kuruluşlarını, ayrıca Türkiye’ye düşmanlık besleyen bölge devletleri ve emperyalist ülkeleri eleştirdi. Terörle mücadelede sıfır tolerans politikası izlenmesi gerektiğini, teröristlerin barındığı her yerin meşru hedef olduğunu vurguladı.

Türk milletinin bu zorlu süreçte tek yürek olduğunu, MHP’nin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanında durduğunu söyledi. Mücadelenin sadece teröristlere karşı olmadığını, terörizmi kendi çıkarları için kullanan ülkelere karşı da direnç gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Bahçeli, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde terör devleti kurulmasına izin verilmeyeceğini, bu amaçla her türlü tedbirin alındığını ve terör kamplarının havadan ve karadan vurulması gerektiğini ifade etti. Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere şifa diledi ve Türk milletinin şehit ve gazilere minnettar olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber merkezi