1 Mayıs’ta kaç kişi gözaltına alındı! 1 Mayıs’ta kaç kişi gözaltına alındı!

"Adana'da Ayyüce Türkeş'i ihanetle suçlayan pankart asanları, İyi Parti'yi desteklemeyenler dahi kınadı. Ayyüce Türkeş'e sahip çıkıldı."

Ayyüce Türkeş kızımız, eşi, çocukları, Ercüment, Dündar, Yasemin Yahniciler, aile dostu misafirlerimiz hasret giderdik. Ayni ev ve belki koltuklarda Rahmetliyi de ağırlamıştık. Eskileri yadettik.

Dünlerde bizi " Türkeş'i anma toplantısı"na baskın yapıp dövmeye adam gönderenler, sonra da ihraç edenler, bugün de Ayyüce için Adana'da olmaz bir pankart asarak laf etmeye kalktılar.

Türkeş beyi andık ve O'nun başında olacağı bir Parti'nin Andımıza oy verememesini / verememiş hale gelişini konuştuk. Allah hayreylesin !..

Ayyüce kızımıza karşı "ihanet" pankartı astıran/asan  ve " ülkücülük" adına haykırmakta olan gençler; " daldan kopan yaprak" tarifi yapmışlar. Ağaç bırakmadınız ki, dal olsun, yaprak uçsun... Kurumuş ağacın dalı olsa ne olur, yaprağı kalır mı? Adana'da o pankartı asan gençlere çağrım; astığınız pankartın yanına ANDIMIZ yazılı bir pankart assanız keşke...O zaman anlarız ki, gerçekten emanete sahip çıkanlar var!..


Şevket Bülend YAHNİCİ

Kaynak: HABERERK