MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz ve Ümit Özdağ tarafından MHP Lideri Devlet Bahçeli ve partisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Büyükataman, Yılmaz ve Özdağ’ın ifadelerini “soytarılık” ve “ikiyüzlülük” olarak değerlendirerek, bu eleştirilerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

İsmet Büyükataman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Yılmaz’ın Bahçeli ve MHP’ye yönelik eleştirilerini “soytarılık” olarak tanımladı ve Özdağ’ın “ikiyüzlülüğün daniskası” olarak nitelendirdiği sözlerine tepki gösterdi.

Büyükataman, Devlet Bahçeli’nin Türklük bilincini ve MHP’nin görevini vurgulayarak, eleştirenleri “küçük düşünceli ve satılık zihniyet” olarak tanımladı ve onlara partisine ve liderine saldırmanın uygun olmadığını ifade etti.

Ayrıca, Atatürk’ün adını kullanarak yapılan eleştirileri “istismar çabası” olarak değerlendirerek, bu tür eleştirilere karşı çıktı.

Büyükataman, açıklamasında şunları söyledi:

“Türk devletinin ciddiyetini kavrayamayan, MHP’nin milli duruşunu anlamayan, devlet görevini yerine getiremeyen Öztürk Yılmaz’ın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve partimize yönelik sözleri tamamen soytarılıktır. Ayrıca, Türk kelimesine alerji duyan ve Atatürk’ün CHP’sini karanlık güçlere teslim eden Kılıçdaroğlu ile gizli anlaşmalar yaparak milletin iradesini satan Özdağ’ın sözleri ikiyüzlülüğün en büyük örneğidir. Liderimiz Bahçeli’nin Türklük şuuru ve MHP’nin misyonu, sizin anlayabileceğinizden çok daha büyüktür. MHP’ye ve liderimize saldırmak size yakışmaz. Atatürk’ün adını kullanmanız, sadece istismar çabanızı gösterir. Sizin ve efendilerinizin maskesi, Türk milleti tarafından 14 ve 28 Mayıs’ta düşürülecektir. Sinsi planlarınız, her zaman olduğu gibi, Türk milletinin iradesiyle yok olacaktır.”

Kaynak: Haber Merkezi