Daha önce gayrimenkul danışmanlığı yapan T.B.Ö, 2019 yılında MHP'nin Bayrampaşa teşkilatının listesinden ilk sırada belediye meclis üyesi adayı gösterilmiş, ilçe halkının "Nasıl MHP listelerinden üye gösterildi" diye şaşkınlığını gizleyemediği bir dönem yaşamıştı.

www.haberpars.com'un haberine göre, belediye meclis üyesi seçildikten sonra yakın çevresinin nasıl MHP listelerinden meclis üyesi olduğu sorulduğunda ise ilçe başkanı ile yakın dialoğu olması münasebetiyle girdiğini, "bu ülkede yeterki iste aslında bu kapıların nasıl açıldığını herkes biliyor gibi" ifadeler kullanan T.B.Ö'nün meclis üyeliği devam ederken bir anda gözden kaybolması ilçe halkı tarafından kuşkuyla karşılandı.

Yakın çevresi ve Belediye konuyu sır gibi saklarken, CHP meclis üyeleri ilçede bu konuyu soran ve araştıran gazetecilerle alay edercesine siz "Siz kendinizi gazeteci olarak adlandırıyorsunuz ama cumhur ittifakı adayı olarak gösterilen MHP Meclis üyesinin Diyarbakır'da yüklü bir uyuşturucu ile yakalandığını ve cezaevine atıldığını iddaa etmeleri" ilçede şaşkınlıkla karşılandı.

MHP ilçe yönetimi ve AK Parti Belediye meclis üyeleri bu konuda tek kelime etmemeleri ise konunun doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

Özel aracıyla Diyarbakır'dan İstanbul istikametine gelirken il çıkışında uyuşturucu ile yakalanan T.B.Ö. MHP tarafından hızla disipline sevk edilerek ihraç edildiği, CHP Bayrampaşa ilçe belediye meclis üyelerince fısıltı olarak paylaşıldı.

İlçe halkı ise T.B.Ö'nün son dönemde gayrimenkul danışma olarak yaptığı işlerinin bozulması nedeniyle  böyle bir işe girdiğini konuşuyor.

Editör: Yadigar Hanım