• DOLAR 32,34 %0.16
  • EURO 35,15 %-0.11
  • ALTIN 2.243,02 %-0.02
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.690 %-4.58
  • ETHERIUM 3.394 %-6.32
8°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreninde, AKP İlçe Başkanı’nın İzmir Marşı’nın çalınmasını engellediği iddiası ortaya atıldı.

Politika

İYİ Partililerin bir protesto eylemi sırasında Cumhur İttifakı adaylarının seçim afişlerini spreyle boyamasının ardından çekişme yaşandı.

Gündem

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, Gökhan Zan'a ait olduğu AKP'ye seçimi sattığı iddia edilen ses kaydını yayınladı.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun göreve başlamasından bu yana karşılaştığı engeller ve zorluklar dikkat çekiyor.

Gündem

AKP'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından malvarlığını duyurdu. İşte malvarlığı haberimizde...

Gündem

AKP’nin bir yerel meclis adayının çay bahçesinde uyuşturucu bulunduğu gerekçesiyle kapatıldığı iddia edildi.

Politika

Sonar Araştırma’nın Bolu’da gerçekleştirdiği son anket sonuçlarına göre, CHP ve AKP arasında 27 puan fark olduğu gözlendi.

Politika

AKP Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, katıldığı televizyon programında söyledikleri tepki çekti. İşte haberin detayları...

Politika

AKP ve HÜDA PAR, İsrail'e ticaret yapan bir şirketin açılış törenine katılması tepki topladı. Açılışa birçok siyasetçide katıldığı görüldü.

Politika

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Yeniden Refah ile AKP arasında sular durulmuyor. AKP'nin YRP için yeni bir iddia...

Politika

Hatay’da bir lisenin öğrencileri AKP'nin seçim aracına malzeme yüklemesi tepkilere neden oldu. İşte o görüntüler...

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı mitingde Şanlıurfa’nın AKP adayını söylediği zaman orada bulunan vatandaşlar tarafından yuhalandı.