Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi

Ordu yorum'dan Soner Özdemir'in haberine göre; yerel seçimlere üç aydan az bir süre kala yerel siyasette heyecanlı günler devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP adayına destek verecek olan MHP’nin hangi ilçelerde aday göstereceği henüz belli değil. Önceki yerel seçimde Cumhur ittifakının bir parçası olarak İkizce ve Çamaş ilçelerinde aday çıkartıp kazanan MHP’nin bu sefer hangi ilçelerde yarışacağı merak ediliyor.

Gülyalı MHP’ye verilebilir CHP’nin geçen seçimde tek kazandığı ilçe olan Gülyalı’nın bu seçimde ittifak gereği MHP’ye verileceği iddia ediliyor. Gülyalı’nın yanında İkizce ve Çamaş’ta da MHP adaylarının destekleneceği tahmin ediliyor. Henüz kesin bir karar yok Gülyalı’da MHP adayının destekleneceği söylentileri varken MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, bu konuda net bir durum olmadığını belirtti.

Başkan Özçelik, Gülyalı’nın MHP’ye verilmesiyle ilgili bir görüşme veya mutabakat olmadığını belirtti. Bu sadece sokakta dolaşan bir dedikodu. Bu konuda kesin bir şey yok dedi. Özçelik, iki hafta içinde her şeyin ve adayların belli olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Ordu yorum- Soner Özdemir