Konu ile alakalı Habererk'e açıklamada bulunan Selçuklu Alevi Dernekleri Genel Başkanı Fırat Kürşad Akten şunları kaydetti:

'' Ülkemiz üzerine hain planlar yapan bebek katilleri, dağlarda bitme noktasına gelmiş olmanın verdiği eziklik ile namert hamlelerine devam ediyorlar.
Bu ülkenin öz evlatlarına olan, vatanına milletine bağlı Kürt kardeşlerimizden destek göremeyen bebek katili teröristler, korku imparatorluğu kurarak eski gücüne kavuşmaya çalışıyorlar.

Adına Ateşin Çocukları dedikleri, gerçek adları ise ''Ermenilerin Gayr-i Meşru Piçleri'' olan alçaklar sürüsü, ülkemizdeki ormanları yakarak hem ülkemize zarar vermeye, hem de bitmek üzere olan örgütlerine militan kazanabilmek adına adlarını duyurmaya çalışıyorlar.
Yaptıkları kahpe saldırılar ile onlarca ormanımızı, binlerce orman canlısını, on binlerce ağacımızı katleden bu Ermeni tohumları bu saldırılar ile hem Türkiye'nin turizm gelirini engellemek, hem de geleceğini çalmak istiyorlar.
Plan çok büyük, plan çok acımasız ve plan çok alçakçadır.

Türk polisinin karşısından hanımlarının fistanını giyerek kaçan, eylemlerde karılarının eteklerinin altına, çocukların arkasına saklanan namert PKK mensupları yine alçaklığın kitabını yazarak ve Ormanlarımıza zarar vererek namertçe saldırılar düzenliyorlar.
Manavgat başta olmak üzere ülkemizin birçok yerinde başlattıkları orman yangınları nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımıza başta Devletimiz olmak üzere hepimiz elimizden gelen yardımı ulaştırmaya çalışıyoruz.

Dün itibarıyla, Selçuklu Alevi Dernekleri olarak Manavgat'ta evlerinden tahliye edilen mağdur vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yarasını sarabilmek adına dostlarımız ile aramızda topladığımız, erzak, su, bebek maması gibi yaşamsal ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu tırımızı bölgeye ulaştırdık.

Bugün den itibaren de, Başta Selçuklu Alevi Dernekleri Genel Başkanı olarak şahsım, Genel Başkan Yardımcımız Murat Peköz ve Genel Merkez yöneticilerimizin de içinde bulunduğu bir ekip, Antalya'nın birçok noktasında ormanlık alanlar ve Şehitliklerimizde nöbet tutma uygulaması başlattık.

Aziz şehitlerimizin ebedi karargâhı olan Şehitliklerimiz olmak üzere, gücümüzün yettiğince hem Şehitliklerimiz hem de Ormanlarımız da devriye ve gözetleme görevi ifa ediyoruz.
Ülkemizin geleceği ve ciğerleri olan ormanlarımıza yönelik saldırıları hem engellemek hem de güvenlik güçlerimize bildirerek olası bir saldırıyı bertaraf edebilmek adına, Selçuklu Alevi Dernekleri olarak vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Türk milletine ve Türk devletine yönelik hain emelleri olanlar, kazdıkları kuyulara düşecek ve o kuyularda boğulacaktırlar.

Gezi parkı eylemlerinde 5-10 ağaç için sokakları ateşe verenlerin, yüzbinlerce ağacı ve masum orman canlılarını ateşe verenlere en küçük bir tepki göstermemesi de büyük alçaklık ve ikiyüzlülüktür.

Bizler, Milliyetçi ve Vatansever Aleviler olarak en zor gün bugün ise, bugün de Devletimizin ve Milletimizin yanındayız diyerek kendi imkânlarımız ile üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyor ve tüm Vatandaşlarımızı bireysel olarak mücadeleye çağırıyoruz.

Onların ateşi ve bezini varsa, Türk Milletinin mangal gibi yüreği ve cesareti vardır.

Bir avuç vatansız, vatanını sevenlere diz çöktüremez! Dün nasıl kaybettiler ise, bugün yine kaybedeceklerdir.

Yezid'in safında olan HDPKK ve militanları, Hüseyini duruş gösteren Türk Devletine mağlup olacaktır.

Bu Duygu ve düşünceler ile Bölücü terörü ve mensuplarını bir kez daha lanetliyor, kundaklamalardan dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz'' dedi.

Editör: TE Bilişim