İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ilk kez İYİ Parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sinan Ateş iddianamesine  tepki gösteren İYİ Parti lideri, "Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun!" diye konuştu.

28 Şubat davası hükümlülerine af geldi 28 Şubat davası hükümlülerine af geldi

Anayasa tartışmalarına ilişkin Müsavat Dervişoğlu “Şimdi bir kez daha, Erdoğan’ın şahsi siyasi kariyerine hizmet etmek amacıyla, Anayasa değişikliği senaryosuna bir figüran aranıyorsa İYİ Parti, böyle bir senaryonun içinde olmayacaktır. Türk milleti de, Hiçbir şahsi ikbalin figüranı yapılamayacaktır. Anayasa değişiklik çalışmalarına ilişkin Kim, kimle ne görüşmesi yaparsa yapsın, ister ziyaret, ister iadeyi ziyaret fark etmez. Amaçları, isterse de ticaret olsun! İYİ Parti gerekirse tek başına, yeni bir “Erdoğan Anayasasına” karşı sonuna kadar mücadele verecektir. Tek adam rejimini tahkim edecek hiçbir anayasa değişikliği teklifini, konuşmaya değer dahi bulmayız. Parlamenter sistemin önünü açacak düzenlemelere bakışımız da bellidir.” Dedi.

Sinan Ateş iddianamesine ilişkin Dervişoğlu “Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun! Sinan Ateş şehit edildiğinde tabutunun başında ben vardım. Diyoruz ki ya adalet, ya kıyamet!” açıklamasında bulundu.

Editör: Habererk Haber Merkezi