• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Müsavat dervişoğlu Haberleri

müsavat dervişoğlu haberleri ve güncel müsavat dervişoğlu gelişmeleri, müsavat dervişoğlu ile ilgili tüm video, müsavat dervişoğlu fotoğrafları ve müsavat dervişoğlu haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu MHP'nin 154 kişilik listesine tepki gösterdi.

Politika

Müsavat Dervişoğlu, partisinin Isparta İl Başkanlığı'nı ziyaretinde İYİ Parti'nin oy oranını açıkladı.

Politika

İYİ Parti'nin lideri Müsavat Dervişoğlu, Türkiye'nin onuncu cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile ne konuştuklarını açıkladı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan parti kampı kapsamındaki etkinlik programı belli oldu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, eski Ülkü Ocakları liderleriyle birlikte, Sinan Ateş'in öldürülmesi davası ile ilgili yorum yaptı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın istifa edeceği iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, milletvekili transferlerini eleştirilerine karşılık CHP'den yanıt gecikmedi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP ile olan ilişkiler hakkında önemli açıklamalarda bulunarak tepki gösterdi.

Politika

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, TBMM'de AKP Grup Başkanı ile bir araya gelerek samimi pozlar verdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, emeklilerin ve çiftçilerin yaşadığı zorlukları dile getirerek vatandaşların dertlerine neşteri vurdu.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP'li başkanların karşısında İttifak yeniden mi kuruluyor dedirten konuşma yaptı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye'nin demografik yapısını güçlendirmek için yapılan çağrılara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu