Dervişoğlu, Özdağ beraber Bozkurt yapınca sosyal medyadan tek ses yükseldi: Milliyetçi İttifak gelsin!

Dervişoğlu, Özdağ beraber Bozkurt yapınca sosyal medyadan tek ses yükseldi: Milliyetçi İttifak gelsin!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partisinin Başkanlık Divanı Üyeleri Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu, Seyit Yücel ve Suzan Küçüksaraç ile birlikte, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen bu nezaket ziyaretinde, Türkiye’nin ve bölgenin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve toplumsal gelişmeler ele alındı. Taraflar, ülke gündemine dair önemli konularda fikir alışverişinde bulunarak, mevcut durum ve geleceğe yönelik perspektifler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yaptı.

n.jpg

Bağımsız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabından Müsavat Dervişoğlu ile Ümit Özdağ'ın beraber Bozkurt işareti yapmasına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

mit.jpg

Sosyal medya kullanıcılarından iki parti arasında bir Milliyetçi ittifak mı doğuyor? diye yorum geldi.

İşte kullanıcıların yorumu:

a.jpg

aa.jpg

aaa.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum