BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’a geldi.

Mustafa Destici, "Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin. Diyelim ki Urfa’da Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oyla Cumhur İttifakı kaybeder ve terör örgütünün partisi kazanırsa o zaman bu vebalin altından kalmak kendileri açısından güç olur diye düşünüyorum. Bu, İstanbul için de böyledir İzmir için de böyledir" dedi. 

'CUMHUR İTTİFAKI KAYBEDER TERÖR ÖRGÜTÜ PARTİSİ KAZANIRSA, BU VEBALİN ALTINDA KALIRLAR'

Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür

Destici, kazanma ihtimali olmayan önceki ittifak partilerinin adaylarını çekerek Cumhur İttifakı'nı desteklemeleri gerektiğini ifade ederek, şöyle dedi:

"Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere de sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin. Diyelim ki Urfa’da Yeniden Refah Partisi’nin alacağı oyla Cumhur İttifakı kaybeder ve terör örgütünün partisi kazanırsa o zaman bu vebalin altından kalmak kendileri açısından güç olur diye düşünüyorum. Bu İstanbul için de böyledir, İzmir için de böyledir. Rahmetli Necmettin Erbakan dönemine dönersek hayatında bir kere başbakan oldu. Refah Partisi bir kere iktidara geldi. O da 1995- 1996 senesinde Refahyol hükümetiyle oldu. Kimin desteğiyle oldu? Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve Büyük Birlik Partisi’nin desteğiyle. Biz o zaman alacağımız oyu hesap etmedik. Bakanlık, genel müdürlük talebinde bulunduk mu? Bulunmadık." (DHA)

Editör: Habererk Haber Merkezi