Siyasi göndermelerle dikkat çeken Yellowossi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taklidini yapan Muhammed Nur Nahya, ortak bir videoyla sosyal medyayı salladı. Videoda Yellowossi, ekonomik sorunlardan dert yanarken, Nahya ise TOGG gibi projelerle övünüyor.

Kaçak elektronik sigara operasyonu: 3 tutuklama Kaçak elektronik sigara operasyonu: 3 tutuklama

Macarena şarkısına yeni sözler yazarak Türkiye’nin gündemine gönderme yapan ikili, ilk videoları ‘Makarina’ ile büyük ilgi görmüştü. Bu videoda Yellowossi, sürekli makarna yediği için Nahya’dan et isterken, Nahya da onu reddediyordu. İkili, bu sefer de ‘Makarina 2’ adlı bir video yayınladı.

Videoda Nahya, Erdoğan’ın sesi ve mimikleriyle bir basın toplantısı yaparken, Yellowossi ve arkadaşları onu rahatsız ediyor. Yellowossi, ekonomik krizden şikayet edip, kira ve faturalardan bahsederken, Nahya ise ona İHA, TOGG ve uzay çalışmalarını anlatıyor. Yellowossi, “A Haberde yine fırlıyoz aya” diye karşılık verirken, Nahya da CHP’li Erdal Beşikçioğlu’nu örnek gösterip, “Hep makarina hep makarina” diyor. Makarina 2 videosu, sosyal medyada kısa sürede milyonlarca izlenip, binlerce yorum alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi