Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube hesabından yaptığı paylaşımda çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki sürpriz görüşmede Akşener'in 'oy kaybediyoruz' diyerek masayı dağıtacağını söyledi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ise bu paylaşımı beğendi.

Nevşin Mengü,  Mengü, Meral Akşener'in 'oy kaybediyoruz' bahanesiyle masadan kalkmak istediğini bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na söyleyeceğini kaydetti. 


Mengü, söz konusu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Meral Akşener bu akşam Kılıçdaroğlu ile yapacağı toplantıda "Altılı Masa kazandırmıyor, kaybettiriyor. Biz bu şekilde yol yürümek istemiyoruz." diyecek."

tweet1
 

Engin Altay çark etti !
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Nevşin Mengü'nün paylaşımını beğenmesi ise olayları farklı bir boyuta taşıdı. 
Engin Altay, gönderiyi yanlışlıkla beğendiğini dile getirerek, "İlgili tweete yanlışlıkla beğeni de bulunmuşum. Fark ettiğim anda düzelttim. Kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi.


İYİ  Parti  'Masa Dağilacak' iddialarına çok sert cevap verdi:
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in danışmanı Murat İde, gazeteci Nevşin Mengü'nün akşamki Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine dair iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. İde, "Bu kulisin kaynağı kimse, açık ve net bir tarif yapabilirim... Türkiye için önemli bir süreci sabote eden biri" dedi.

Editör: Merve Kankan