Televizyon ekranlarının yeni yapımlarından biri olan Ömer dizisi reytinglerde pek çok diziyi geride bırakmıştı. Dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından ‘Milli Yas’ nedeniyle diziler setlerine ara vermiş, pek çok dizi yeni bölümlerini yayınlamamıştı.

Bugün Ömer dizisi yayınlanacak mı?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ömer, televizyonun yayın akışında bulunuyor. Fakat, Ömer dizisi bu akşam eski bölümüyle ekranlarda olacak.

20 Şubat 2023 Star tv yayın akışı

  • 16:00 Söz
  • 17:30 Dünden Önce Yarından Sonra
  • 18:15 Star Haber
  • 20:00 Ömer

Ömer dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler nedeniyle dizi setlerine ara verilmişti. Yeni bölüm çekimleri henüz tamamlanamadı. Ömer dizisinin yeni bölümün 27 Şubat Pazartesi yayınlanması bekleniyor.

Ömer dizisi hangi kanalda, saat kaçta?

Ömer dizisi her hafta Pazartesi günü saat 20:00 'da Star TV'de ekranlara geliyor.

Ömer dizisinin son bölümünde ne oluştu?

Büyük umutlarla Gamze‘ye evlilik teklifi eden Ömer, aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar. Babasının ısrarlarına karşı artık daha fazla dayanamayarak Süreyya ile görüşmeyi kabul eder. Fakat olaylar tahmin ettiğinden de hızlı gelişecektir. İhanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.

Editör: Merve Kankan