Manisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp alev alan otomobilin sürücüsü 44 yaşındaki Adem Yüce  ile 20 yaşındaki  oğlu Oktay Yüce. 41 yaşındaki  Bekir Sarı ve 17 yaşındaki  oğlu Burak Sarı  hayatını kaybetti. Bekir Sarı'nın diğer oğlu milli güreşçi 15 yaşındaki  Beytullah Sarı’ da ağır yaralandı.

İzmir- Ankara E 96 kara yolu Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak girişinde  saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada,Salihli yönünden Kula yönüne giden Adem Yüce yönetimindeki 45 K 0062 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucunda  refüje çarpan otomobil alev topuna döndü.

Kaza yerine çok sayıda itfaiye,polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Kazada, otomobil sürücüsü Adem Yüce ile yanındaki oğlu Oktay Yüce, Bekir Sarı ve onun oğlu Burak Sarı hayatını kaybetti. Sarı'nın kazada yaralanan ve milli güreşçi olduğu belirtilen diğer oğlu Salihli'de kaldırıldığı hastanedeki ilk müdahalesinden sonra  Manisa Şehir Hastanesine sevk edildi. Sarı'nın hayatı tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

 

Editör: Habererk Com