Bu özel gün, Almanya'daki birçok değerli davetlinin katılımıyla daha da anlam kazandı. Düğüne, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partinin önemli isimlerinden Azmi Karamahmutoğlu, Erdinç Örencik ve Murat Çakmak gibi seçkin konuklar da katıldı.

Zafer Partisi'nin üst düzey yöneticileri, genç çiftin hayatlarındaki bu önemli dönüm noktasında yer alarak onların mutluluğunu paylaştılar. Bu özel gün, davetlilerin coşkusu ve mutluluğuyla dolarken, Suna Acır da oğlunun bu anlamlı gününde büyük bir gurur yaşadı.

Aileler, dostlar ve partililer bir araya gelerek, Nimet Hanım ve Cenk Bey'in mutluluğunu paylaştılar. Dolu dolu geçen bu özel gün, sevgi, dostluk ve dayanışma ile dolup taştı. Bu unutulmaz düğün, genç çiftin geleceğine umut dolu bir başlangıç sundu ve herkesin hafızasında güzel anılar bıraktı.

Madde bağımlısından bıçaklı saldırı: 2 ölü, 7 yaralı Madde bağımlısından bıçaklı saldırı: 2 ölü, 7 yaralı

Özdağ Ve Karamahmutoğlu Suna Acır Artelt'ın Oğlunun Düğününde Buluştu (4)Özdağ Ve Karamahmutoğlu Suna Acır Artelt'ın Oğlunun Düğününde Buluştu (2)Özdağ Ve Karamahmutoğlu Suna Acır Artelt'ın Oğlunun Düğününde Buluştu (3)Özdağ Ve Karamahmutoğlu Suna Acır Artelt'ın Oğlunun Düğününde Buluştu (1)

Editör: Alp Kılıç