Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Youtube kanalı üzerinden gelen sorulara açıklıkla cevap verdi. "Ümit Özdağ'a Soruyorum" başlıklı videoda soruları cevaplarken çarpıcı açıklamalarda bulunan Özdağ, TSK'da görevli bir tümgeneralin de Kemalistler ve milliyetçilerle ilgili sözlerini gündeme taşıdı.

Özdağ, Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ilgili ne düşündüğü yönündeki soruya, "Türk Silahlı Kuvvetleri bu 20 yıl içerisinde emperyalizmin tarikatlar ve cemaatler aracılığıyla saldırdığı ana kurum oldu. TSK'yi çökertmeden Türkiye'yi çökertmek mümkün değildir. Onun için emperyalizm önce FETÖ sonra da diğer tarikatlar aracılığıyla silahlı kuvvetlerimizi tahrip etmeye devam ediyor. Bugün de bu tahribat devam ediyor, FETÖ dönemindeki kadar alçakça devam ediyor. Türk ordusunu milli bir ordu olmaktan çıkarıp şeyhlerin kontrolündeki bir ordu olarak organize etmeye, emperyalizmin saldırılarına direnemez hale getirmeye çalışıyorlar." diye cevap verdi.

Özdağ, "Görevdeki bir tümgeneralin, hem de önemli bir yerdeki tümgeneralin 'Bütün Kemalistler ve milliyetçiler ordudan tasfiye edilene kadar benim görevim bitmeyecek' dediğini biliyorum. Kim olduğunu biliyorum" diyerek adı geçen tümgenerale "Senin kim olduğunu biliyorum adam! Bizim de görevimiz, Atatürk'e verdiğimiz söz senin gibi asker üniforması giymiş alçaklar Türk ordusundan atılıp hapse girene kadar devam edecek." şeklinde sert tepki gösterdi.

Editör: Yadigar Hanım