Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü" Tolga Akalın İYİ Parti kurultayına saatler kala kritik video yayınladı! "Yarın Erdoğan Türkiye'sinin son günü"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Eyüpsultan’da partisinin adaylarını tanıttı. Memleket Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Oğuz, toplantıda sahneye çıktı. İnce, CHP’yi sert bir dille eleştirdi.

“CHP, yüzde 1 oy alan partilere 39 milletvekili verdi. Bunlardan biri Saadet Partisi’nden İstanbul milletvekili seçildi ve şimdi İBB Adayı oldu. ‘İstanbul’un 5 yılı boşa gitti’ diyor. Siz ne yaptınız, gördünüz mü? Ben size söylemiştim.” dedi. İnce, CHP’nin aday belirleme yöntemini de eleştirdi.

“CHP’de bir alışkanlık vardır. Parti içi iktidar seçimi kazanmak için çalışır, parti içi muhalefet ise seçimden sonra ne olacağını düşünür. Bu hep böyleydi, ama şimdi değişti. Parti içi iktidar, ‘zaten kaybederiz’ diye düşünüyor ve Çankaya, Beşiktaş, Karşıyaka, Kadıköy gibi yerleri kendi adamlarına veriyor. Bu çok tehlikeli bir mantık.” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA