AKP Milletvekili açıkladı: İşte Erdoğan'ın Babacan'a teklif ettiği görev!
Yayınlanma:
AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'a partileşme öncesinde yaptığı teklifi duyurdu ve teklif edilen görev dikkat çekti.
AKP İstanbul Milletvekili Mücahit Arınç, Demokrasi ve Atılım Partisi'ni kuran Ali Babacan'a dair açıklama yaptı.
Milli gazetede yer alan habere göre, Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'a partileşme öncesinde yaptığı teklife dair konuştu.
İŞTE O GÖREV!
Arınç, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Ali Babacan'a devam etmesi yolunda telkinlerde bulundu. Kendisine beraber devam edilmesi yönünde çağrılar yapıldı. Benim bildiğim kadarıyla başdanışmanlık konuşuldu. Partide kalması ve hizmet etmesi kendisine teklif edildi. Fakat Babacan farklı bir karar aldı. Bu kararına saygı duyup bundan sonrasını göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.