İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP eski milletvekili Şamil Tayyar’ın Twitter’da Trending Topic (TT) olan “#GeceninErdoğanFotoğrafı” etiketiyle yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

Süleyman Soylu, Erdoğan fotoğrafıyla birlikte “Liderimiz… Yolun yolumuzdur” paylaşımında bulunurken, Şamil Tayyar ise “Cumhurbaşkanımızla fotoğrafı olan dostlar sıraya girmiş. Çok şık. Bir de 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarımızı paylaşma imkanımız olsa, ne iyi olurdu, sevgimizi taçlandırırdık” ifadelerini kullandı.

AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar ise “Bir de 15 Temmuz gecesi HTS kayıtlarımızı paylaşma imkanımız olsa” diyerek Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşmadı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın paylaştığı fotoğrafta da arkada Ahmet Davutoğlu’nun resminin olduğu görülürken, en sıra dışı fotoğraflardan birini ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı. Varank, Erdoğan’ın eşofmanlarla basket oynadığı anları paylaştı.

Öte yandan yandaş gazeteci isimler de ardı ardına Erdoğan fotoğraflarıyla etikete destek verdi. Fakat gece saatlerinde neden böyle bir sosyal medya çalışmanın organize edildiği anlaşılamazken, akıllarda soru işareti yarattı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Editör: TE Bilişim