Şehit cenazesinde Bahçeli ile Kılıçdaroğlu arasında yaşanan selamlaşma anı sosyal medyaya damgasını vurdu. Sessizliğini bozan MHP Lideri Devlet Bahçeli sonunda Kılıçdaroğlu'nun elini neden sıkmadığını açıkladı.

Rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan askerlerimizden Uzman Onbaşı Halil Çankaya'nın Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katılan Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşananlar sosyal medyada büyük bir ses getirmişti. Ülkemizin gerektiği takdirde Şam'a kadar gitmesi gerektiğinin her anlamda altını çizen Bahçeli sonunda dayanamayarak tepkisini gösterdi.

Elini Sıkmadı

Bahçeli, cenaze törenine gelen Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmayınca da yer yerinden oynadı. Bu olayın hemen akabinde Ankara kulisleri çalkalanırken Bahçeli'nin bu tavrı da merak konusu oldu. Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu'na oldukça kızgın olmasının sebebi de daha sonrasında ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun izlediği politikanın Bahçeli'yi oldukça kızdırdığı ve bu yüzden de böyle bir tavır aldığı belirlendi. Kılıçdaroğlu tarafından dile getirilen 'İktidar olduğumuz zamanlarda şehitler tepesi boş kalacak' sözüne kızan Bahçeli'nin bu yüzden elini sıkmadığı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim