BBP kurucular kurulu üyesi Erdoğan Atalay, zehir zemberek açıklama yaparak partisinin yönetimi sert bir dille eleştirdi.

Atalay’ın açıklamaları şu şekilde:

SAMİMİ İDEALİST SAĞDUYU SAHİPLERİNE SESLENİYORUM!

Eski yeni her bir dava arkadaşımı yıllardır dargın, küskün olan herkesi yeni bir hamleye davet ediyorum. Bazı arkadaşlarımız Yeni bir parti kurmayı tercih ettiler. Onlara başarılar diliyorum.

Bazıları da BBP de hafızayı silmek için elinden geleni yapıyor. Elindeki yasal veya yasal olmayan yollarla beni dâhi disipline vererek beni yıldıracağını zan ettiler!

Ben ve benim gibiler de ille de BBP diyoruz ve çok yakında içimiz deki ayrık otlarını dışlayarak (sayıları iki üç veya beş i geçmez ) bir büyük birlik olacağız.

KULA KULLUĞU REDDEDİP ALLAH'A KULLUKTA HÜRRİYET BULAN YİĞİT DAVA ADAMLARINA SELÂM EDERİM

İnşallah partimizin kuruluş yıl dönümünde 29 Ocak 2022’de 29uncu yılımızda yepyeni bir anlayışla yeniden Bismillah demeyi umuyor ve de bunu gerçekleştireceğimize inancım tam ve kesindir.

Kula kulluğu reddedip Allah'a kullukta hürriyet bulan yiğit dava adamlarına selâm ederim.

Dışlamak, bölmek parçalamak, ötekileştirmek, sıradan basit insanların yapabileceği iştir.

Biz Büyük Türk Milletini bir ve beraber olmaya samimi niyetle davet etmeye usanmadan devam edeceğiz.

Şehit liderimiz sn Muhsin Yazıcıoğlu’nun cenazesinde bir araya getirdiği her kesle her kesimle kucaklaşmak için yeniden Bir Büyük Birlik diyeceğiz, diyoruz ve bunu çok yakında siyasette başaracağız.

Büyük düşünen, kendine öz güveni olan. Bağımsız bağlantısız, vatan, millet, din devlet ve önce insan diyen her Bir Dava adamına büyük bir sorumluluk düşüyor. Ve sayıları umulanın, tahmin edilenin çok daha fazlası ile var. Herkes safını belirleyecek. İnşallah ve başaracağız, başaracağız.

Dost düşman bilsin. Değerli Dava arkadaşlarım Şahsım adına öznesi ben olan Bir mücadele vermiyorum Öznesi DAVA olan bir mücadele veriyorum Millî ve manevî sorumluluğumun gereğini yapmaya gayret ediyorum. Bu da böyle bilinsin isterim.

BBP kurucular kurulu üyesi Erdoğan Atalay

Editör: TE Bilişim