CHP'den ihraç edilen Öztürk Yılmaz'ın danışmanı, Yılmaz'ın Ali Babacan tarafından kurulacağı iddia edilen yeni partide yer almayacağını açıkladı.

'Eski CHP'li Öztürk Yılmaz, Babacan'ın partisine geçiyor' haberlerine ilişkin Habererk.com'a açıklamalarda bulunan Öztürk Yılmaz'ın danışmanı, haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Öztürk Yılmaz'ın kendi çizgisinde yeni bir oluşum içerisinde olduğunu belirtti.

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın danışmanı, Ali Babacan tarafından kurulması beklenen partiyle ilgili olarak, "Öztürk Yılmaz, Ali Babacan tarafından kurulması beklenen yeni partide herhangi bir şekilde görev almayacaktır. Kendisi bu iddiaları kesinlikle reddediyor. CHP'den ayrılarak yeni bir oluşum içerisine girdi. Şu an yeni parti hazırlığında ve bu parti Ali Babacan'ın partisi olmayacak" dedi.

Öztürk Yılmaz yeni partiyi duyurmuştu

Öztürk Yılmaz, Mayıs ayında Meclis'te yaptığı açıklamada, "Yeni bir şeyler yapacağız. Yaz sonuna doğru kapsamlı bir açıklama yapacağım. Bu bir partinin kopyası değil, Türkiye'yi kucaklayacak bir şey olacak." karşılığını vermişti.

Editör: TE Bilişim