CHP sözcüsü Faik Öztrak hükümeti ve Erdoğan'ı sert bir dille eleştirerek çığ altında vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği gün Kırıkkale'de miting yapmalarına sert tepki göstererek 'Bunların ölüye bile saygısı yok' dedi.

Partisinin MYK toplantısında söz alan Öztrak, hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi. Yurdumuzda insanların yok yere canından olduğunu belirten Öztrak, Elazığ ve Van'da yaşanan felaketler sonrasında Sabiha Gökçen'de de büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünü söyleyerek vatandaşların çok ucuz yere hayatlarını kaybettiğini ifade etti.

FETÖ Gökten İnmedi

Şehit cenazelerinde ellerini tabutun üzerine koyarak siyaset yapan Erdoğan'ı hedef alan Öztrak, çığ altında kalan insanlara saygının bile kalmadığını ve bunu bile bile Kırıkkale'de miting yapmasına anlam veremediğini söyledi. İnsanların boş yere canından olduğunun altını çizen Öztrak, hükümetin vatandaşlarla arasında olan bağın koptuğunu ve bunların ölüye bile artık tahammülleri kalmadığını gösterdi.

İlker Başbuğ'un açıklamalarına da yer veren Öztrak, FETÖ'nün siyasi ayağı konusunda AK Parti'nin oldukça korkak olduğuna da yer vererek 'Ne istediler de vermedik' diyenlerin şimdi topu kendilerine atmaya çalıştıklarını ve esas siyasi ayağının hükümetin içerisinde bulunduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim