İçişleri eski Bakanı ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili savcıların harekete geçmemesini değerlendirdi.

Tantan, ayrıca 'Soylu' yalnız değildir' diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili de "Bahçeli'nin siyasi bir hamle yaptığını düşünmüyorum. Sadece kendi tutsaklığını ifade ediyor" ifadelerini kullandı.

SERT SÖZLERLE KARŞILIK VERDİ

Tantan'ın eleştirilerine sert sözlerle yanıt vererek "Utanmaz adam" ifadesini kullanan Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, şunları yazdı:

Devlet Bahçeli’nin Süleyman Soylu’ya sahip çıkmasına “Bu söylemle bir hamle yaptığı yok. Sadece kendi tutsaklığını ifade ediyor” demiş… Süleyman Soylu’ya sahip çıkarak neyin tutsaklığı olacak Sol’un figüranı Sadettin Tantan? O zaman biz de sana “Süleyman Soylu düşmanlığı yapan teröristbaşı Murat Karayılan’ın tutması, onun esiri” mi diyelim?

Allah’tan korkun yok belli, bari kullarından utan… Haini ve ihanet figüranı bol bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye üzerindeki oyun o kadar net ki, önlemek adına Türkiye’yi sevenler uyanık ve şuurlu olsun yeter.

Editör: TE Bilişim