İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı'nda Merkez Disiplin Kurulu ve Genel İdare Kurulu üyeleri seçimi öncesi dağıtılan "İlk 75’te de Olsa Tercih Edilmeyecekler" listesi partiyi karıştırmıştı.

İYİ Parti'de liste tartışılmaya devam ederken, bu kez de Whatsapp krizi yaşandı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer'i haberleşme grubundan çıkardığı belirtilirken, Temizer duruma tepki gösterdi.

Yavuz Temizer, sosyal medya hesabından şunları yazdı.

"Yeni Divan ilan edilinceye kadar görevimiz devam etmektedir. Buna rağmen @iyiparti Genel Sekreteri şahsımı whatsapp haberleşme grubundan çıkarmıştır. Yani birleştirici olması gereken @UGUR__POYRAZ, bizi dışlayıcı tutumu ile bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor. Kınıyorum."

“KORAY BEY BU HATANIN BEDELİNİ ÖDEMELİDİR”

“İlk 75'te olsa dahi oy verilmeyecekler” listesinde ismi bulunan Yavuz Temizer, partideki liste kriziyle ilgili, "Bu büyük bir hatadır. Bu hata Sayın Koray Aydın'ın hatasıdır. Koray Bey, bu hatanın bedelini mutlaka ödemelidir, önünü açmalıdır hem partinin hem genel başkanın ve parti yönetiminde de bulunmamalıdır" demişti.

Temizer, "Salı günü ispatlandı ki bu Sayın Koray Aydın tarafından ortaya çıkarılmış bir liste. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu var. Hoş olmadı" diye belirtmişti.

Editör: TE Bilişim