Özdağ daveti kabul etti.

Program detayları hazırlanırken İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr.Muhammet Erkan şok bir karar verdi.

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr.Muhammet Erkan 27 Kasım 2019’da şok bir kararla İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

Dr.Muhammet Erkan istifa dilekçesinde şunları açıkladı .

"Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti ilçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum .B kadar olduğu gibi bundan sonra da partimin ve sayın genel başkanımız emrindeyim .Türkiye’nin ve Trabzon’un  iyi olması için var gücümle çalışmaya ,partime destek olmaya devam edeceğim .Görev yaptığım süre içerisinde partimize maddi manevi destek olan bütün samimi cesur yürek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .Allah hepsinden razı olsun .Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın . Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Ortahisar İlçe Başkanı, Muhammet Erkan  İYİ Parti 

Parti kaynaklarından aldığımız bilgiye göre, İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İlçe başkanına Ümit Özdağ’ı konferansa davet ettiği için baskı yaptığı iddia edildi.

Habererk’in telefonla ulaştığı İYİ Parti eski Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan, İşlerinin yoğunluğu sebebiyle istifa ettiğini, iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Kulislerde olayın hiçte, yoğunluk ve işlerden dolayı değil, Koray Aydın ve Ümit Özdağ arasındaki soğuk savaştan kaynaklandığını, eğer İlçe Başkanının yoğunluğu varsa İlçe başkanı olmaması gerektiği vurgulandı.

Dr.Muhammet Erkan

Editör: TE Bilişim