İYİ Parti İstanbul İl kongresi sonrası Buğra Kavuncu’nun kazanması ile birlikte kazanlar kaynamaya başladı.

İYİ Parti Arnavutköy kurucu ilçe başkanı Mustafa Vural zehir zemberek bir açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Vural “İl başkanlığı seçimi öncesi “Ya milliyetçiler yada CİAsal İslamcılar kazanacak” demiştim. Mahzun milliyetçiler ne yazık ki tekrar kaybetmiştir.” dedi.

İYİ Parti Arnavutköy kurucu ilçe başkanı Mustafa Vural açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Arnavutköy’de kurucusu olduğum İYİ Parti’den istifa etmiş bulunmaktayım. İstifamın gerekçelerini dilimin döndüğünce aşağıda anlatmaya çalıştım.

Geldiğimiz nokta da görüyorum ki gayri milli kişilerin partiye empoze edilmeye çalışılması.

Farklı istihbarat elemanlarının partimizde daha da güçlendiklerini görmekteyim.

İl başkanlığı seçimi öncesi “Ya milliyetçiler yada CİAsal İslamcılar kazanacak” demiştim. Mahzun milliyetçiler ne yazık ki tekrar kaybetmiştir.

Ve artık İYİ Parti’de siyaset yapmanın şahsımca anlamsız olduğu ve kuruluş felsefesinden uzaklaştığı İçin İYİ Parti ile olan tüm ilişkimi sonlandırmış bulunmaktayım.

Bundan sonra İYİ Parti benim için diğer partilerden farksızdır. Millilikten uzaklaşan bir siyasi oluşum içinde bulunmayı kendime zûl saydığımı bildiririm.”

Mustafa Vural kendini Akşener'in evine zincirlemişti

Olağanüstü kongre kararı alan İYİ Parti’de yeniden genel başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener için İYİ Parti İstanbul ilçe teşkilatları, Akşener’in evinin önünde başlattığı oturma eylemi başlatmıştı.

Bir çok İYİ Parti ilçe başkanı kendilerini Akşener’in evine zincirlemişti.

Bu zincir eylemini gerçekleştirenlerden biride İYİ Parti Arnavutköy kurucu ilçe başkanı Mustafa Vural idi.

Editör: TE Bilişim