İYİ Parti'nin kurucularından biri olan 24. dönem Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, 52 yaşında yaşama veda etti. 52 yaşında olan Türkoğlu, İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alıyordu.

28 Haziran seçimlerinde MHP'den parlamentoya giriş yapan 24. dönem Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, 52 yaşında hayatını kaybetti. İYİ Parti milletvekili olan Türkoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesi sonrasında baş sağlığı mesajları da peş peşe geldi.

İki çocuk babası olan Türkoğlu için Meclis'te düzenlenecek töreninden ardından cenazesi 13 Şubat Perşembe günü  Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde öğle namazına müteakip toprağa verileceği kaydedildi.

Habererk ailesi adına imtiyaz sahibi İsmail Türk, hayatını kaybeden İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına da başsağlığı mesajında bulundu.

Hasan Hüseyin Türkoğlu Kimdir?

İYİ Parti kurucuları arasında yer alan Hasan Hüseyin Türkoğlu, 1 Mayıs 1968 yılında Osmaniye'de dünyaya geldi. Evli ve iki çocuk babası olan Türkoğlu, ilk olarak 2011 senesinde MHP'den parlamentoya giriş yaparken daha öncesinde de çeşitli görevlerde bulundu.

Editör: TE Bilişim