Habererk / Özel Haber

İyi Parti Kurucusu Ayşe Melda Topyay, zehir zemberek açıklama ile partisinden istifa edip Zafer Partisi’ne katıldı.

Ayşe Melda Topyay’ın açıklaması şu şekilde:

“TÜRK TANIMI DEĞİŞTİRİLMELİDİR DİYEN ŞAHSİYETLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAPILMIŞTIR”

“Sevgili Arkadaşlar, Bizler İyi Parti bir cesurlar hareketi diyerek diktaya başkaldırmış türlü sıkıntılarla ve engellemelerle boğuşmuş ve bunlara pabuç bırakmamış insanlarız. Ben MHP'de kongre sürecinde Meral Akşener’in genel başkan adaylığı döneminden itibaren Akşener ile beraber hareket eden büyük kurultay delegelerindendim. Kendisiyle tüm yurt gezilerinde bulundum. Ankara'da yapmaya çalıştığımız kongrelerde canımı dişime takarak kendisine destek oldum. Ancak parti kuruluşundan sonra bizler partiyi kuran asli unsurlar olan Türk Milliyetçileri tüm kadrolardan dışlanmaya başlanarak, kendisini bugünkü noktaya taşıyanlar saf dışı edilerek yolda buldukları yola çıktıklarına değişilmiştir. Ama unutulmasın ki yükselirken kırarak çıkarsan dalları, inerken tutunacak dal bulamazsın! Parti ilk yola çıktığı noktadan tamamen sapmış ideolojimize uygun olmayan söylemler geliştirmiş, farklı odaklarla iltisaklı olanlar, etnik milliyetçilik yapanlar, anayasadaki Türk tanımı değiştirilmelidir diyen şahsiyetler genel başkan yardımcısı yapılmıştır.”

“MECLİSİN EN YAŞLI GRUBUNA SAHİP OLAN BİR PARTİ”

“Bu parti bir Kadın ve gençlik hareketidir denilmiş Kadınlar milletvekili aday listelerinde seçilecek sıralardan aday gösterilmemiş ve İyi Parti meclisin en yaşlı grubuna sahip olan bir parti haline gelmiştir.”

“AHDE VEFA İMANDANDIR! ANCAK VEFA UNUTULMUŞ LİYAKAT HİÇE SAYILMIŞ “

“Söylemler başka, eylemler bambaşka olmuştur. Her şey eninde sonunda düzelir diye beklerken Her kurultay bir Öncekini aratır hale gelmiştir. Birinde çarşaf liste diyerek aklımızla alay edilmiştir listenin içinden tavşan çıkarır gibi blok liste çıkarılmış bir diğerinde çizilecekler listesi yayınlanmış üst üste demokrasi ayıpları yaşanmıştır. Ahde vefa imandandır! Ancak vefa unutulmuş Liyakat hiçe sayılmış Zor zamanlarda elini taşın altına koymayan ancak hasat zamanı ortaya çıkan güruhun kadroları ele geçirmesine izin verilmiştir!”

“MERAL AKŞENER HERKESİ AĞIR HAKARET EDEREK AŞAĞILAMIŞTIR”

“2018'de Afyon'da yapılan çalıştayda Genel Başkan kendisine bir yazıda Madam denildiğini belirterek tamam Madam genelev patroniçesidir ben madamsam buradaki Kadınlar ne oluyor o zaman ve buradaki Erkekler ne oluyor o zaman diyerek herkesi ağır hakaret ederek aşağılamıştır. Gelinen bu noktada büyük emekler harcayarak kurduğum partimde kalmanın manasızlığı iyice su yüzüne çıkmıştır!”

“EŞİMLE KORONA OLDUM MERAL AKŞENER BİR GEÇMİŞ OLSUN MESAJ BİLE YOLLAMADI”

“Ben İyi Parti'den dün itibariyle istifa ederek ayrıldım ve Geçen yıl eşimle beraber yakalandığım ve çok ağır geçirdiğim korona hastalığım sırasında bile kendisine bir kurucu arkadaşım tarafından bildirilmesine rağmen bırakın bir geçmiş olsun dileği bir mesaj bile yollamayan Genel Başkana da hakkımı asla helal etmediğini bildirmek istiyorum. Ve son olarak Türk halkı, Türk Milliyetçisi arkadaşlarım daha sonra bugünleri de aramamak için bu parti kadrolarını ve liderini oy vermeden önce iyice incelesinler ona göre oy versinler diyorum."

Saygılarımla AYŞE MELDA TOPYAY

Editör: TE Bilişim