İYİ Parti Alanya İlçe Başkan adayı Alper Arıkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Demokrasiyi yanlış anmış” yorumlarına sebep oldu.

Arıkan sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel başkan Yardımcısı Koray Aydın’la bir fotoğrafını paylaşarak görevden alınan mevcut ilçe başkanı Yücel Apaydın’ın kongreye kadar görevine devam edeceğini, kongrede ilçe başkanlığı için aday olanlarla görüşüldüğünü ve kimsenin aday olmayacağını, kendisinin tek olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Alanya İlçe Başkan adayı Alper Arıkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı “Değerli Alanya'lılar, bugün İYİ Parti Genel Merkezimizde yaptığımız görüşmeler neticesinde İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığına kongre sürecine kadar sayın Yücel Apaydın devam edecektir.

Sayın Hilmi Er ise kongrede aday olmayacaktır.

Genel merkezimizin teveccühü, mevcut İYİ Parti İlçe Başkanımız Yücel Apaydın ve İlçe Başkan Adayımız sayın Hilmi Er ile yapılan istişareler sonucunda ortak bir karar ile şahsımın kongre sürecinde tek aday olarak devam edilmesi kararlaştırılmıştır.

Partimiz kongre sürecinden birlik, beraberlik ve daha da güçlenerek çıkacaktır.

Gün birlik ve beraberlik günüdür.

İYİ Parti hedefleri doğrultusunda yorulmadan ve birlikte çalışacağımız güzel günler dilerim. Saygılarımla,

Alper Arıkan / İYİ Parti Alanya İlçe Başkan Adayı” dedi.

İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINMIŞTI

Öte yandan İYİ Parti Alanya İlçe Başkan adayı Alper Arıkan, mevcut İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Genel Merkez tarafından görevden alındığını söylemiş ve İlçe Başkanı olarak kendisnin atandığını açıklamıştı.

Atamanın sözlü olarak gerçekleştirildiği öğrenilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alper Arıkan, “Atamamız Teşkilat Başkanımız Koray Aydın tarafından sözlü ve yazılı olarak gerçekleştirildi. Yarında bu atamayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener imzalayacak. Bizler bize verilen bu görevi en iyi şekilde gerçekleştirip birlik ve beraberlik içerisinde partimizi tek adayla kongreye götüreceğiz” demişti.

Editör: TE Bilişim