Demokrat Gündem'e konuşan İYİ Parti Genel Başkanlık Siyasi Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, "Sayın genel başkanımızın takdiriyle oldu. Bu güvenin karşılığını yerine getirecek şekilde sorumluluk üstlenmiş olduk. Önümüze bakacağız" dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatıyla Genel Başkanlık Siyasi Başdanışmanlığı görevine getirilen İYİ Parti İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, yeni görevine başladı. İYİ Parti Genel Başkanlık Siyasi Başdanışmanı olan Dr. Aytun Çıray, kendisine tebliğ edilen görevi beklemediğini, kendisine gösterilen güvenin gereğini yerine getireceğini kaydetti. 

AYTUN ÇIRAY: GÜVENİN GEREĞİNİ YERİNE GETİRECEĞİM 

İYİ Parti Genel Başkanlık Siyasi Başdanışmanı Dr. Aytun Çıray, "Kararı beklemiyordum. Sayın genel başkanın takdiriyle oldu. Dolayısıyla bu takdire uygun ve bu güvenin karşılığını yerine getirecek şekilde bir sorumluluk üstlenmiş olduk. Güvenin gereğini yerine getireceğim" dedi. 

ÇIRAY: ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ 

Kendisine yöneltilen eleştiriler hakkında değerlendirme yapmak istemeyen İYİ Parti Genel Başkanlık Siyasi Başdanışmanı Dr. Çıray, "Akşamdan bu yana gösterilen yakın ilgi İYİ Parti'ye büyük bir umut bağlandığını da gösteriyor. Bu ayrıca çok önemli. Önümüze bakacağız"  ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim