İŞ HAYATINA DÖNMEK İÇİN İSTİFA ETMİŞTİ

Aşık Veysel'in torunu olan İYİ Parti'li Çiğdem Özer, Genel Başkan Meral Akşener'den izin isteyerek, iş hayatına geri dönme kararı almıştı.

İYİ Parti Kurucularından, Genel Başkan Danışmanı, Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili adayı Çiğdem Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile siyaseti bıraktığını açıklamıştı.

Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret ederek helalleştiğini belirten Özer, "22 yıldır devam eden iş hayatıma Meral Hanım ve İYİ Parti için ara vermiştim, şimdi yeniden işlerimin başına döneceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Çiğdem Özer kimdir?


Çiğdem Özer,1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Çiğdem Özer aslen Sivrialan Sivaslıdır. Çiğdem Özer’in eğitim hayatı İstanbul’da geçmiştir. İlk,orta öğrenimini ve liseyi İstanbul’da tamamladı.

Üniversite’de bölüm olarak Halkla İlişkiler bölümünü seçerek bu alanda okudu ve mezun oldu. Çiğdem Özer, 1996 yılından beri Akbank Genel Müdürlüğü‘nde Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer‘in asistanlığını yaptı.

İYİ Parti’nin kurulmasından sonra işinden istifa edip siyasete atılan Özer, İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu üyesi ve Meral Akşener’in danışmanlığını yaptı.

2018 Genel Seçimleri, İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı oldu. Halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nun torunu olan Çiğdem Özer, AK Parti 2019 Yerel seçimler Çankaya Belediye Başkan adayı oldu.


 

Editör: TE Bilişim