CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı olan Celal Çelik gündemi sarsacak bir açıklamada bulundu. Pazartesi günü yer yerinden oynayacağını söyleyen Çelik, bir basın toplantısı düzenleyerek bir mesaj vereceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kılıçdaroğlu aleyhine açılan tazminat davası sonrasında 24 Şubat tarihinde sanık olarak hakim karşısında yer alacak avukat Celal Çelik, dava öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Celal Çelik, davanın görüleceği Pazartesi günü elindeki şok belgelerle çok önemli bir açıklama yapacağını duyurarak medya kuruluşları ile basın mensuplarını da davet etti. Pazartesi günü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde saat 11.00 civarlarında görülecek olan davanın hemen ardından Celal Çelik'in çok önemli açıklamalarda bulunacağı kaydedildi.

Celal Çelik Kimdir?

Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra 1999 senesinde Kadıköy Hâkim Adayı olarak görev yapan Çelik, çeşitli görevlerin sonrasında CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı oldu. 2019 yerel seçimlerinde partisinden Etimesgut Belediye Başkan Adayı oldu.

Editör: TE Bilişim