KIlıdçaroğlu, "Dükkanlar kapanıyor, Erdoğan açıklama yapıyor, "Kapanan falan yok her şer ortada" diyor. Saray'dan bakınca kapanan bir şey yok. Halkından habersiz olan bir kişi ülkeyi yönetemez." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"“DÜKKANLAR KAPANIYOR, ERDOĞAN “NEREDEN ÇIKARDINIZ BUNU” DİYOR"

*Vatandaş sana geleceği inşa et diye oy verdi. 19 yıldır yönetiyorsun. 19 yıldır tek hedef var CHP. Bir şey yaptık onu söyleyeyim. Hatalarını açıkladık, yolsuzluklarını açıkladık tek tek. Saraylarda oturdular millet çöpten yemek toplarken eleştirdik.

*Dükkanlar kapanıyor, Erdoğan açıklama yapıyor, “Kapanan falan yok her şer ortada…” Saraydan bakınca kapanan bir şey yok. Devletten, halkından habersiz olan bir kişi Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetemez.

*Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Gazetesi, var hiç olmazsa ona bakın. 202 yılında 99 bin 588 esnaf ve meslekten sicilden terkini istedi.

*Günde ortalama 273 esnaf dükkan kapatmış hala diyor ki “Nereden çıkardınız bunu” Kendi ülkesinden bu kadar habersiz başka yönetici yoktur.

*Gelir yok ama elektrik borcunu ödeyeceksin diyor. vermezsen kapatırım diyor, tehdit ediyor açıkça. Erdoğan’ın bunlardan haberi var mı acaba? Asla haberi yok.

*Zaman zaman gazete ve televizyonlarda yer alan fotoğrafları kullanıyoruz. Biz çekmiyoruz. Pazar artıklarından yiyecek toplayan anneler, çöplerden toplayan anne-babalar. Bunlar olmaz, yanlıştır diyoruz. Erdoğan’a sormak isterim, AK Partili kardeşlerime de sormak isterim, AK Parti’ye oy veren kardeşlerime de sormak isterim. Günlük 47 liraya nasıl geçinilir?

*Erdoğan devlet yönetmeyi bilmiyor. Devlet terbiyesi nedir bilmiyor. Erdoğan acaba mazot fiyatını biliyor mu? İlaç fiyatını biliyor mu acaba. Kredi faizleri, faiş fiyatlarla köprüden geçenlerin derdini bilmiyorlar. Bunların dövizle ne alakası var diyorlar.

Editör: TE Bilişim