Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, gazeteci Hasan Cemal'in söylemlerine sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, gazeteci Hasan Cemal'in Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin “HDP kapatılmalıdır” açıklamasının ardından sarf ettiği öfke kontrolünü kaybetmekten korktuğunu söylemesinin üzerine açıklama yaptı.

Büyükataman, “Korkma Hasan, kendini serbest bırak! Serbest bırak ki içinden attığın PKK yanlısı sloganları herkes duyabilsin. Kendini bırak ki öfken; yüzündeki gazeteci, yazar gibi maskeleri yere düşürsün” dedi.

Büyükataman, vatan evlatlarının PKK'lı teröristler tarafından şehit edilirken mutluluk kontrolüyle yazdığını söylediği Hasan Cemal'e, “Korkma Hasan, kendini serbest bırak! Kendini bırak ki öfken; yüzündeki gazeteci, yazar gibi maskeleri yere düşürsün” ifadelerini kullandı.

KENDİNİ SERBEST BIRAK Kİ ÖFKEN MASKELERİNİ YERE DÜŞÜRSÜN

Vatan evlatları, PKK'lı teröristler tarafından şehit edilirken mutluluk kontrolüyle yazan terörsevici Hasan Cemal; Sayın Genel Başkanımızın “HDP kapatılmalıdır” açıklamalarıyla öfke kontrolünü kaybetmekten korktuğunu söylemiş.

Korkma Hasan, kendini serbest bırak! Serbest bırak ki bugüne dek içinden attığın PKK yanlısı sloganları herkes duyabilsin. Kendini bırak ki öfken; yüzündeki gazeteci, yazar gibi maskeleri yere düşürsün.

BU MANDACI ZİHNİYETİN KİMLERE TAŞERONLUK YAPTIĞI AŞİKÂRDIR

Türkiye'de demokrasi ve özgürlük olmadığını iddia edip ABD ve Batı'yı harekete geçmemekle suçlayan bu mandacı zihniyetin kimlere taşeronluk yaptığını görmemek için üstün bir zekâsızlığa ihtiyaç vardır.

Bu HC'nin tam da ABD'de bir grup hadsizin oluşturduğu sözde "demokrasi projesi"nin ertesinde "Barış, demokrasi ve özgürlük diyenler, hadi gelin el ele verelim ve bir seçim sandığı devrimi ile Türkiye'nin önünü açalım!" demesi de tesadüf değildir.

Türkiye Cumhuriyeti'ne ve aziz Türk milletine zerre sevgisi olmayanların Türkiye'nin önünü açma sevdasına inanmak, karganın güle aşkına inanmaktan farksızdır. Türkiye'nin düşmanlarının önünü açmak isteyenlere tavsiyemiz önümüzden çekilmeleridir.

Editör: TE Bilişim