Zafer Partisi Dünyasından ve Denizcilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Can'ın açıklamaları şu şekilde:

Engelliler Haftası nedeniyle, ilgili derneklerimiz ve engelli kardeşlerimizle akşam yemeği ve Boğaz'da tekne turunda buluştuk.

Öncelikle engelli kardeşlerimin el emeği olan Atatürk portresi işlemeli tablolar benim için hediye değil, bir onurdur. Teşekkür ederim.

Ailenin sigortasını devlet karşılayacak

Anneler ve babalar engelli çocuklarını kaybettiklerinde, 50, 60 yaşına gelmiş ve çalışamadıkları için sigortaları da yatmamış oluyor. Zafer partisi iktidarında engelli kardeşimize bakan anne veya babanın sigortalarını devletimiz üstlenecek.

Engelli Evleri yapacağız

Anne ve babalarımız, ayda en az dört gün engelli kardeşlerimizi - Zafer Partisi iktidarında kuracağımız - Engelli Evleri'ne teslim edecekler ve kendileri de nefes alma imkanı bulacaklar.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit'in de eşlik ettiği buluşmamıza katılan Ataşehir Gülenyüz Engelliler Derneği Başkanı Erol Ekşi, Anadolu Yakası Engelliler, Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ayşe Gürsoy, Üsküdar Bedender Başkanı Zafer Doğan ve Başkan Yardımcısı Hatice Işık, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Ağbulut, Gönlümüz Bir El Ele Derneği Başkanı Şenay Günaydın, Marmara İşitme Engelliler Derneği Başkanı Şebnem Şen, Engelsiz Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Muammer Çayırtarla, Narinç Kakşa, Bilal Abanık, İsmail Kılıçaslan, Arif Öztürk, Hidayet Yünsel, Mehmet Dereli ve muhteşem sesi ile bizlere keyifli bir gün yaşatan TRT sanatçımız Zehra Ganioğlu'na huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.

#ZaferPartisi #ÜmitÖzdağ #HakanAkşit #ErolEkşi #AnadoluYakasıEngellilerGazilerDayanışmaveYardımlaşmaDerneği #AyşeGürsoy #ÜsküdarBedender #ZaferDoğan #HaticeIşık #AtaşehirEngellilerDayanışmaDerneği #NevzatAğbulut #GönlümüzBirElEleDerneği #ŞenayGünaydın #MarmaraİşitmeEngellilerDerneği #ŞebnemŞen #EngelsizYaşamDerneği #MuammerÇayırtarla #NarinKakşa #BilalAbanık #İsmailKılıçaslan #ArifÖztürk #HidayetYünsel #MehmetDereli #ZehraGanioğlu

Zafer Partisi Ümit Özdağ

Editör: TE Bilişim