Parti çalışmaları kapsamında, Bursa ‘ya gelen Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Aslan Yaman, Genel İdare Kurulu ( GİK ) Üyesi Sn. Sevda Özbek ,Genel Başkan Baş Danışmanı Sn. Bayram Kazancı düzenlenen toplantıda parti programı hakkında bilgi verdi.

Toplantıya yoğun katılım sağlandı. Toplantı basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Bursa İl Başkanı Halil İbrahim AYDIN yaptığı açıklamada, “Asla umutsuzluğa kapılmayın Türkiye’ de bütün koşullar değişecektir. Daha iyi, daha demokratik ve adaletli bir Türkiye bizleri bekliyor. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının ve vatandaşımızın rahat edeceği güzel Bursa’yı beraber yeniden inşa edeceğiz” dedi.

Zafer Partisi İl yönetimi Bursa esnafına ziyaret yaptı

Zafer Partisi  Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Aslan Yaman, Genel İdare Kurulu ( GİK ) Üyesi Sn. Sevda Özbek, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Hidayet Sevinç, Genel Başkan Baş Danışmanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanımız Sn. Bayram Kazancı, Kurucular Kurulu Üyesi Sn. Mahmut Kara ve Bursa İl Başkanı Sn. Halil İbrahim Aydın ve İl Yönetim Kurulu ile birlikte Bursa’da esnaf ziyareti yaptı.

Tuz Pazarı Caddesi, Uzun Çarşı ve OTASANSİT Sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Editör: TE Bilişim