Habererk / Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Türk, Zafer Partisi'nin neden kurulduğunu Akit TV’deki katıldığı programda anlattı.

“TÜRK MİLLETİ’NİN ÖNÜNE YENİ BİR ALTERNATİF ÇIKARMAK…”

Türk açıklamasında, “Zafer Partisi’nin en önemli özelliği bu tahterevalli siyasetinin tarafı olmamaktır. Türk Milleti’nin önüne yeni bir alternatif çıkarmaktır. Bir üçüncü yol olmak. Zafer Partisi kendi kimliğimizle siyaset yapma hakkını verdiği için şahsen ben Zafer Partisinde görev aldım. Bu anlamda kurulduğunu Türk Milleti’ne ilan ettik” ifadelerini kullandı.

İsmail Türk’ün açıklamaları şu şekilde:

“Bir şeyi elde etmekten ziyade fikri namustan yola çıkmak lazım. Bazı bölünmeler sizi daha çok büyütür. Parçalanarak büyüme diye bir şey vardır. Osmanlı da Selçuklu da böyle olmuştur. Beyliklerden İmparatorluğa gidiş olmuştur. Herkese göre bu farklı yorumlanabilir. Zafer Partisi niye kuruldu dediniz? Zafer Partisi’nin kurulmasının birçok sebebi var.

Bakın şimdi iktidarın yanında milli durmazsan gayri milli suçlaması çok belden aşağıdır. Milli konular Türkiye’nin çıkarlarıyla tarif edilebilir. Bir siyasi partinin veya onun yandaşlarının arzularına göre millilik tariflenemez.

Zafer Partisi niye kuruldu? Kardeşim bir insan 1.550 TL maaşla bugün geçinmeye çalışırken devlet bürokrasisinde veya siyasi kadrolarda 5 maaş alıp her biri 60 bin lira 30 bin lira 100 bin lira 200 bin lira maaş alan mevcut iktidara mensup insanlar ve sarı muhalefette de var bunlar. İstifayla talancılık ile kurtulamazsınız. Kuruşunu israf etmek bu ülkeye ihanetle eş değerdir.

Zafer Partisi’nin en önemli özelliği bu tahterevalli siyasetinin tarafı olmamaktır. Türk Milleti’nin önüne yeni bir alternatif çıkarmaktır. Bir üçüncü yol olmak.

Zafer Partisi kendi kimliğimizle siyaset yapma hakkını verdiği için şahsen ben Zafer Partisinde görev aldım. Bu anlamda kurulduğunu Türk Milleti’ne ilan ettik.”

Editör: TE Bilişim