Pek çok deneyimli siyasetçi, akademisyen, gazeteci ve iş insanının yanı sıra İYİ Parti’den istifa eden aralarında Kurucu İlçe Başkanı ve İlçe Yöneticilerinin de bulunduğu bir grup Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından bizzat parti rozetlerinin takılmasıyla Zafer Partili oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul’da gerçekleşen Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu toplantılarının ardından Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Üye Katılım Töreni’nde yeni üyelere rozetlerini bizzat taktı.

İYİ PARTİ’DEN ZAFER PARTİSİ’NE TOPLU GEÇİŞ SÜRÜYOR

Aralarında Adalet Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Işık Ece, Anavatan Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Enver Özdel, Doğuş Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Doğan, eski Adıyaman Emniyet Müdürü Ertuğrul Kara, Emekli Albay Önder İrevül, Emekli Emniyet Müdürü Sevilay Arsoy, Doç. Dr. Kevser İnci Ertürk, Öğretim Üyesi Müberra Gürel, Gazeteciler Havva Yakutoğlu ve Tayfun Ercan, İş İnsanları Oğuzhan Yılmaz, Emre Ulaştepe ile Özlem Taş, Avukat Mete Eder, Eğitimci Nezih Ertuğrul Erdem, Nilgün Arslan, Onur Şenarslan’ın yanı sıra çok sayıda İYİ Parti üyesi partilerinden istifa ederek Zafer Partisi’ne katıldı.

“TÜRKİYE’NİN AVM’LER ÜLKESİ DEĞİL YENİDEN FABRİKALAR ÜLKESİ OLMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

Üye katılım töreninde konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Türk siyasetinde artık Türk milletinin hakkını, hukukunu temsil eden Zafer Partisi var. Henüz 5 hafta önce kurulmuş olmamıza rağmen insanlar bize ‘Sığınmacıları göndermekten başka projeniz var mı’ diye soruyorlar. Şunu ifade etmem gerekiyor ki, öncelikle tüm sığınmacıları göndereceğimiz gerçeğini bir proje olarak tüm Türkiye kabul etmiş durumda. Bu sadece sığınmacıları geri gönderme projesi değil, bu aynı zamanda tarihin en kısa sürede gerçekleşecek geriye göç projesidir. Bunu bir yıl içinde gerçekleştireceğimize dair Türk Milleti’ne söz veriyoruz. Sığınmacıları ülkelerine geri gönderme dışındaki projelerimize gelince, elbette biz Türk Milletinin çıkarlarına en uygun ve gerçekçi projeleri hayata geçirecek siyasi partiyiz. Zafer Partisi, Türkiye’nin AVM’ler ülkesi değil, yeniden fabrikalar ülkesi olmasını sağlayacak. Türk yatırımcılarını destekleyerek, istihdamı teşvik edecek. Devlet kurumlarında yeniden liyakatin esas alındığı düzeni inşa edecek. Devlet Planlama Teşkilatı’nı yeniden kuracağız. Köy okullarını yeniden açacağız. Türk Ordusu’nun bozulan yapısını yeniden düzenleyeceğiz. Askeri okulları ve askeri hastaneleri tekrar açacağız. Terörün ve uyuşturucu satıcılarının kökünü kazıyacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim