Putin “LGBT propagandasını” tamamen yasaklayan yasayı imzalaması üzerine Putin'in dildoları piyasaya sürüldü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "geleneksel olmayan cinsel ilişkilerin propagandasını" ve transseksüel geçişi tamamen yasaklayan bir yasa paketini imzalamıştı.

 Vladimir Putin'in homofobik yasaları , birçok dünya liderinin aldığı resmi tutum ve uluslararası kamuoyunun büyük bir bölümünün öfkesinden sonra, bugün,kesinlikle saygısız ve polemik niteliğinde bir tepkiyle karşılaştı.

Sanatçı Fernando Sosa  Cremlino'nun yağları ile  bir "popo tıkacı" veya anal yapay penis'i Rusya cumhurbaşkanına ithaf etti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dildoları online satış rekorları kırmaya devam ediyor.

Sanatçı Fernando Sosa Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:  Bay Putin'le alay etmek istedim, bu yüzden onu voodo bebek gibi yapmak istedim, böylece insanlar Bay Putin'e kendi evlerinin mahremiyetinde istediklerini yapabilsinler. Ancak Bay Putin'in gömleksiz kıyafetlerine saldırmanın daha iyi bir yolu var mı? güreşte itibar mı taşıyorsun? onu bir fiş şekline sok. Eğer bu virali yapmama yardım ederseniz bu homofobunuzun dikkatini çekebilir ve onunla dünya çapında alay konusu olabilir.

Bu model yalnızca kumtaşı renkli baskıyla 3 boyutlu olarak basılabilir. Bu gerçek bir seks oyuncağı olarak kullanılmaz veya bu tür bir kullanım için tavsiye edilmez. Kumtaşı çok gözeneklidir ve pürüzlü bir yüzeye sahiptir. Bu yüzden lütfen böyle bir girişimde bulunmayın. Bunu gerçek anlamda kullanılabilir bir oyuncak haline getirmeyi hedefliyoruz ancak bunu üretmek için paraya ve kaynaklara ihtiyacımız var.. Bu arada Bu, dekoratif bir öğe ve bir konuşma parçası olarak düşünülüyor.

Sayın Putin'in bu şekilde alay edilmesi gerektiğini düşünüyorsanız, lütfen bu öğeyi paylaşın ve tweet atarak bunu duyurun. 

Bunu başlangıçta Rusya'da olup bitenlere dikkat çekmek için yaptım. Ancak bu fişi tasarlamaya başladığımdan beri Putin Ukrayna'yı işgal etti ve Cumhuriyetçiler Putin için bir fetiş geliştirdiler. Dürüst olmak gerekirse, sağın artık Obama'ya saldırmak için Putin'e tapmasının oldukça vatanseverlik dışı olduğunu düşünüyorum.ifadelerini kullandı.

Editör: Habererk Com