Bir zamanların aranan reklam yüzü, çocuk oyuncusu, Kadir İnanır ve Berna Laçin gibi tanıdık simalarla aynı dizilerde yer almış, son olarakta “Emret Komutanım” dizisinden “Foto Fato” olarak tanıdığımız Nil Erkoçlar. Cinsiyet değiştirme ameliyatından kısa bir süre sonra makyöz Tuğba Beyazoğlu ile evlendi. Hayatına kaldığı yerden devam edip oyunculuk yapmayı hayal eden Rüzgar Erkoçlar ‘ın hayatı son dönemlerde yaşanan ifşalardan dolayı umduğu gibi ilerlemedi. Yakışıklı oyuncu artık sessiz sakin bir hayat yaşamak ve kimselerin tanımayacağı bir şekilde çalışmak istediğini belirtti. Ekranlardan uzak bir hayatı seçti. Farklı meslek dallarını denedi; uzun bir süre sosyal medya fenomenliği yaptı, kısa bir süre pastanede çalıştı, şimdilerde ise dövme yapıyor. Evet, ünlü oyuncu artık bir dövme sanatçısı.İlk olarak kendi vücudundaki dövmeleri açıklıyor bizlere;

“Çizgiler: Karganın üstündeki bordo ve siyah çizgiler şimdilik iki tane.

Zen halkası: Aydınlanmayı, gücü simgeliyor.  

Karga: O dövme daha büyüyecek. Ameliyat izi kapattığı iddiası doğru değil, benim ameliyat izim yok. Karga bir anlamda dönüşüm simgem.

Belimde ise İngilizce “Hepiniz gülüyorsunuz, farklı olduğum için.

Ben de size gülüyorum, hepiniz aynı olduğunuz için” yazıyor.”

İnstagram hesabından da paylaşmış olduğu, yeni mesleğine ait sayfası @tattoo.we şimdiden çok sayıda takipçi sayısına ulaşmış bile. Yakışıklı oyuncumuza, pardon, yakışıklı dövme sanatçımıza yeni hayatında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı