Sadeliğin ve şıklığın adresi Shecarf sizlere uzun yıllardan beridir online mağazasından eşarp, şal ve aksesuarlar ulaştırmaya devam ediyor! Birbirinden kaliteli eşarp ve şal modellerine ulaşabileceğiniz, sezonun son trend ürünlerini bir arada inceleme fırsatı bulduğunuz ve çeşitli kampanyaları ile kaliteye uygun fiyat ile ulaşmanıza olanak tanıyan Shecarf sektörün lider firmalarından biri!

Aker eşarp, İpekevi eşarp , Armine, Sarar ve Eflatun gibi dünya kalite standartlarına sahip daha birçok markanın son sezon ürünlerine buradan ulaşabilir, üyelik oluşturarak alışverişinizi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca üyelere tanınan ayrıcalıklardan biri de kampanyalardan hızlı haberdar olmaları, bir diğeri de sitede bulunan Favorilerim özelliği sayesinde dilediğiniz ürünü listenize ekleyerek istediğiniz zaman satın alabilme fırsatını sunmasıdır.

Kampanyalı Ürün Kategorisi

Daima ürünlerin güncellendiği ve kaliteli birçok markanın ürünlerinin uygun fiyata satış sunulduğu kampanyalı ürün kategorisini sık sık incelemenizi tavsiye ediyoruz. Zira daha önce Favorilerim kısmına eklediğiniz bir eşarp veya şal göz attığınız dönemde kampanyalı olabilir ve alışverişinizi daha hesaplı hale getirebilirsiniz.

Özel Gün İndirimleri

Özel günlerde hem gireceğiniz sosyal ortamlarda daha şık görünmek hem de sevdiklerinize hediyeler alabilmeniz için çeşitli indirimler düzenlenerek ekonomik fırsatlar sunulmaktadır. Örnek olarak yılbaşı indirimleri ile yeni yıla girerken sevdiklerinize kaliteli eşarplar hediye edebilirsiniz.

İstanbul Araç Kiralama Rehberi İstanbul Araç Kiralama Rehberi

4 Mevsime Uygun Şal ve Eşarp Modelleri

Hem renk hem desen hem de kumaş içeriği bakımından her mevsime uygun şalları Shecarf’ta kolayca bulabilirsiniz. Yün, pamuk, ipek, herbal (bitkisel), vegan ipek, vegan, penye, jazz, bürümcük, pliseli, janjan gibi farklı kumaş türleri ve bunların farklı karışımlarından meydana gelen kombinasyonlu kumaşlar ile size sektörün en geniş ürün kataloglarından birini Shecarf sunmaktadır.

Aksesuarlar

Şal ve eşarp kullanımınızı hem daha şık ve eğlenceli bir görünüme ulaştıran hem de daha kolay hale getirecek aksesuarları da burada bulabilirsiniz. Farklı bone modelleri, eşarp tokaları gibi ürünler sayesinde eşarp ve şallarınızda daha fazla konfora ulaşmanız mümkün.

Geniş Ürün Yelpazesi

Sade ve şıklığı yakalayacağınız birçok şal ve eşarp modelini sitede rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Ürün incelemelerinizi kolaylaştırmak adına firma tarafından farklı özelliklere göre kategoriler oluşturarak şal ve eşarp modellerini inceleme fırsatı sunulmuştur. Kategoriler oluştururken uzun yıllara dayalı tecrübesi ile Shecarf ekibi en çok arananları bir araya getirerek işinizi kolaylaştırmayı hedeflemiştir.

Sitede gezinmekten hoşlanmayanlar Shecarf’ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilir. Ancak kampanyalardan daima haberdar olmak ve alışverişinizi yüksek hızda gerçekleştirmek adına sitede gezinmenizi ve beğendiklerinizi Favorilerim kısmına ekleyip daha sonra burayı kontrol ederek satın alımlarınızı toplu bir şekilde yapmanızı tavsiye ederiz. Böylece uzun süredir devam eden kampanyalardan biri olan 500 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo kampanyasından da yararlanmış olursunuz.

Editör: İsmail Türk