Akıl almaz gıda hileleri

Akıl almaz gıda hileleri
Akıl almaz gıda hilelerini Habererk olarak gündem getiriyoruz.

Haberkerk / Özel Haber

Restorantlarda masada salata sosu olarak konulan zeytinyağ diye konulan yağların birçoğu hem ucuz zeytin yağ hem de ucuz ayçiçek yağı ile karıştırılarak salata sosu yapıldığı gözlemleniyor.

Ülkemizde gıda terörü akıl almaz yollara başvurarak devam etmektedir. Bir çok restoran günlük zannettiğiniz çorbayı bir haftalık yaparak dondurucuda bekletiyor ısı tıp ısı tıp müşteriye sünüyor bu ve benzeri konulardan dolayı yemek yiyeceğiniz restoranların denetleyip denetlenmediğine dikkat edin.

Gelişmiş ülkelerin birçoğunda restoranların denetim sertifikaları vardır ve bu sertifikalar görünür bir yere asılır müşteri bakar ona göre girer. Ülkemizde ise gıda terörü neredeyse suç olmaktan çıkmış veya hiçbir bedeli olmayan suç olarak görülmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.