Hatay'da genç doktor Cem Tadal kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Hatay'da genç doktor Cem Tadal kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Hatay'da görevli intörn doktor Cem Tadal, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde görevli 24 yaşındaki intörn doktor Cem Tadal, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Genç doktor, 24 Temmuz'da bir ameliyattan çıktıktan sonra asansörde fenalaşarak yere yığılmıştı. Kalp krizi teşhisi konulan Tadal, meslektaşlarının acil müdahalesiyle ameliyata alındı, ancak kurtarılamadı.

24 Temmuz'da yaşanan olayda, Tadal'ın ameliyattan hemen sonra asansörde fenalaştığı ve yere yığıldığı belirtildi. Acilen müdahale edilmesine rağmen, genç doktor aynı gün hayatını kaybetti. Olay, tıp camiasında büyük üzüntü yarattı.

Yıl sonunda Tıpta Uzmanlık Sınavı'na girecek olan Cem Tadal'ın, 8 ay önce motosiklet kazasında hayatını kaybeden annesi Zührelcebin Tadal'ın yanına, Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi Mezarlığı'na defnedildiği öğrenildi.

248634-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.