Beşiktaş'ın milli oyuncusu Salih Uçan, İstanbulspor maçında gösterdiği performansla takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olurken, taraftarların da beğenisini kazandı.

Şenol Güneş'in istifasından sonra ilk resmi maçına yardımcı antrenör Burak Yılmaz yönetiminde çıkan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak milli ara öncesinde rahat bir nefes aldı. Milli araya 16 puanla 4'üncü sırada giren Beşiktaş'ta Salih Uçan, sergilediği performans ile dikkatleri tekrardan üzerine çekti.

Milli oyuncu, bu sezon başından bu yana sergilediği devamlılık ve istikrar ile siyah-beyazlı taraftarların gönlünü kazandı. Eski teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan 29 yaşındaki Uçan Güneş'in ayrılığının ardından İstanbulspor maçında takımın başında bulunan Burak Yılmaz'ın da güvendiği isimlerden birisi oldu. 

Uçan, İstanbulspor maçında sergilediği performansla canlı skor ve istatistik platformu olan Sofascore'a göre 8.1 puanla karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçildi. 42 pastan 32'sini isabet ettiren Uçan ayrıca 4 başarılı dribbling, 6 kazanılan ikili mücadele, 2 pas arası ve 1 top çalma yaparak gösterdiği performansı istatistiklere de yansıttı.

Editör: Buse Ceren Balta