ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sapık Sinan günlerce konuşulmuştu.

Arife Gökçe'ye sapık mesajlar atan Sinan Sardoğan canlı yayında resmen telefonlar kilitlendi. Onlarca insan Sinan'in kendisini rahatsız ettiğini söylerken, o tüm iddiları reddediyor ve her şeye "Hayır öyle bir şey yok." diyordu.

Daha sonra bir çocuğun şikayeti üzerine Sinan Sardoğan gözaltına alındı. 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizde bulunan Sinan Sardoğan görüntülerin ardından hapse gönderildi.

Sinan Sardoğan'ın bir türlü Arife Gökçe'ye ne olduğunu itiraf etmemesine yönelik çarpıcı iddialar geldi. 

ARİFE GÖKÇE'NİN EŞİ KONUŞTU

Çaresiz bekleyişini sürdüren Fikri Gökçe (73), adalete güvendiğini söyledi. Evine köyünden birilerinin girerek eşini kaçırdığını ileri süren Gökçe, "Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan'ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar. Bunun cezası ağır olacak. Hayatımı artık sadece eşime adadım. Çoluğum çoğuma sebep olmadan bu olayı ben kendim halledeceğim. İnşallah kemiğine kadar bulacağım. Saat 14.30 gibide jandarmayı arayarak 'beni ararsanız, evdeyim' diyerek şüpheleri üzerine çekti. Sinan burada bir gözetleyici olarak kullanıyor. 'Suç Sinan'ın üzerinde kalır, ben de bu arada kurtulurum' böyle bir şey yok. Ben de bunları inşallah öğreneceğim. O götüren insan bana hayatı nasıl zindan ettiyse bende peşindeyim. Sinan'ı korumaya geçenler şunu iyi bilsinler. Bu şahıs çocuklarıma bana, eşime ağza almayacak küfürlü mesajlar attı. Bu Sinan'ın mesajlarını bir okusunlar kabul ediyorlarsa ben davacı değilim. Herkesin eşi çoluğu çocuğu var. Bu şekil bu sözleri insanlar kabul ediyorsa insanlar bize öyle mesaj atsınlar. Sadece Sinan'ı konuşturacak olan silah. Silahtan yılmış durumda. Suçladığı insanları görünce ben yapmadım diye konuşan birisi. Sinan saat 11.58'de eşimİ, 12.30-13.00 gibi beni arıyor.'' ifadelerini kullandı. (TV100)

Editör: İlayda Şimşek