Samsunlu Yönetici Sanayici İşadamları Derneği (SAYSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sevilen işadamı Cemal Durmuş seçildi.

SAYSİAD başkanlık koltuğunu Cemal Durmuş'un devralmasının ardından ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Samsunlu Sanayici İşadamları ve Yöneticiler Derneği (SAYSİAD) yeni yönetim kurulu MHP Samsun Milletvekili Prof.Dr.İlyas Topsakal'ın katılımı ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

SAYSİAD Yönetim Kurulu toplantısında Av. Ayşe Üstünel Dağdelen'den görevi devralan Cemal Durmuş, yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yaptı.

SAYSİAD Genel Sekreterliği görevine Erhan Doğan, Muhasipliğe Fatih Sultan Aral, Genel Başkan Yardımcılıklarına Tunç Güvenoğlu, Oğuzhan Türk, Bilal Acar ve Halil İbrahim Çiçek getirildi. SAYSİAD'da Kültür Sanat Komisyonu Başkanlıklarına ise Bati Gül Ceylan ve Hüseyin Şimşek görevlendirilirken, Medya Tanıtım Başkanlığına da Sait Sever geldi. Gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında SAYSİAD Başkanlığını başarı ile sürdüren ve görevi devreden Av. Ayşe Üstünel Dağdelen'e de çiçek verilerek teşekkür edildi. Dağdelen, SAYSİAD'ın Onursal Başkanı olurken, eski Samsunspor Başkanı ve eski SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'te SAYSİAD'ın yeni yönetiminde Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak görev aldı.

samsun iç

Öte yandan SAYSİAD'ın Cemal Durmuş başkanlığında yeni yönetim kurulunda görev dağılımı ise şu şekilde oldu.

Avrupa Ülkeleri Bölge Başkanı Yusuf Şahin

Kafkasya Ülkeleri Bölge Başkanı Özgür Yücel

Trakya Bölge Başkanı Fatih Tülice

Karadeniz Bölge Başkanı Hasan Liman

Bursa Bölge Başkanı Temel Erkol

İç Anadolu Bölge Başkanı İbrahim Işık

Ege  Bölge Başkanı Mehmet Özdemir

İstanbul 1. Bölge Başkanı Gökhan Can

İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı İsmailağa Cemaati parktaki tesettürlü kadınlara çarşafı dayattı

İstanbul 2. Bölge Başkanı Emre Alçin

İstanbul 3. Bölge Başkanı Şemsettin Sütçü

"ÖĞRENCİLERİ CUMARTESİ BULUŞMALARINA BEKLİYORUZ."

Samsunlu Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Cemal Durmuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "SAYSİAD( Samsunlu Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği ) Dernek Merkezimizde Yönetim Kurulu Toplantımızı MHP Samsun Milletvekili İlyas TOPSAKAL ile birlikte yaptık. Toplantımızda alınan kararla : Avrupa Temsilciliği Viyana , İç Anadolu, Karadeniz, Trakya , Bursa ,Ege Bölge Başkanları ve Genel Sekreter , Muhasip , Medya Tanıtım , Kültür sanat , Bilgi ve Teknoloji Komisyonları Başkanları ve Yardımcıları belli oldu. En kısa zamanda kültürel faaliyetlere başlayacak SAYSİAD, bundan sonra her cumartesi sabah kahvaltı eşliğinde Dernek merkezimizde Samsunlu Üniversite öğrencilerinin tanışma kaynaşma toplantıları yapılması kararlaştırıldı. Öğrencileri cumartesi buluşmalarına bekliyoruz." dedi.

ÖĞRENCİLERİN KAYNAŞMASI İÇİN SOHBET TOPLANTILARI YAPILACAK

Yönetim Kurulu Toplantısı'nda dernek merkezinde her cumartesi günü Samsunlu Üniversite öğrencilerinin kaynaşması için sohbet toplantılarının kahvaltı eşliğinde yapılması kararlaştırıldı.

Editör: Habererk Com