'FETÖ ile mücadele' konusunda yapılan tutarsızlıklara değinen Peker örnekleri tek tek sıralayarak; "Bank Asya’ya para yatıranları fetöcü diye cezaevine atarken o dönemin Bank Asya genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK’nın başına getirilmesine sessiz kalanlar vicdan sahibi kimseyi fetö ile mücadele edildiğine inandıramazlar.” İfadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

1-Bank Asya’ya para yatıranları fetöcü diye cezaevine atarken o dönemin Bank Asya genel müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun SPK’nın başına getirilmesine sessiz kalanlar vicdan sahibi kimseyi fetö ile mücadele edildiğine inandıramazlar.

2-Akın İpek’in mallarına fetöcü diye el koyulurken Rixos Hotellerinin sahibi Fettah Tamince’ye devlet ihalesi verenler akıl sahibi hiç kimseyi fetöyle mücadele edildiğine inandıramazlar.

3-Hain 15 Temmuz kalkışmasında 13-14-15 yaşlarında olan askeri okul öğrencilerini yaşları şimdi tutuyor diye tutuklayanlar kripto fetöcü olduğu herkesçe bilinen emekli subayların televizyonlara çıkmasına izin verirken bana fetö ile mücadele ediliyor masalını asla anlatamazlar.

4-Bütün fetöcü hesaplar bana saldırırken aldıkları para ya da başka menfaatler uğruna beni fetöcülerle yan yana getirmeye çalışan kahpeler, şerefsizler, köpekler, namussuzlar; bu masallara hiçbir vatan evladını inandıramazlar."

Editör: TE Bilişim